27.9.2017

Jouluyllätys ystävälle

Suunnitelkaa yhdessä pieni jouluyllätys naapurille, ystävälle, päiväkodin henkilökunnalle, läheiselle sukulaiselle.

Jouluinen yllätys voi olla vaikka itse tehty leipomus kauniisti sellofaaniin käärittynä, lumitöidenteko-lahjakortti tai kaupasta ostettu joulunami hauskasti paketoituna.

Tarvikkeet:
Tyhjä vessapaperirulla
N. 16 cm x 6 cm pala kangasta tai lahjapaperia. Voit myös pyytää lasta piirtämään palan kokoiselle ohuelle piirustuspaperille tai käyttää silkkipaperia useamman kerroksen silkkipaperia.
Puikkoliimaa
Lahjanauhaa tai narua
(Lusikka)

Työskentely:
Litistäkää vessapaperirulla ja vetäkää taitokset napakaksi kynnellä tai esimerkiksi lusikalla. Aukaiskaa rullaa hieman ja taittakaa rullan päät kuvan mukaisesti. Jos päiden taittaminen siististi on hankalaa, voi päitä hieman pehmitellä taivutellen niitä koko taitettavalta alueelta kevyesti sormilla sisään ja ulospäin. Vetäkää taitoskohdat napakaksi kynnellä tai lusikalla. Liimatkaa paperin lyhyt pää pitkittäin toiselle puolelle rullaa. Käärikää paperi rullan ympäri ja liimatkaa toinen pää samoin rullaan kiinni. Sujautakaa lahja paketin sisälle ja viimeistelkää paketti lahjanauhalla.

Vinkki: Paketin koristelua voi jatkaa vielä hienolla pakettikortilla, kiinnittämällä nauhan pakettiin hienolla tarralla tai solmimalla nauhaan kulkusen, havunoksan tai pienen joulukoristeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti