19.9.2017

Palautteen pohjalta tänä vuonna luvassa paranneltu kalenteri

Viime vuonna lanseerasimme ensimmäisen Piun ja Örmön joulukalenterin. Tarkoituksemme oli tehdä kalenterista kokeiluversio nähdäksemme, olisiko yhteisen tekemisen kalenterille tilausta. Ja olihan sille. Kalenterit myytiin loppuun, mistä olimme todella onnellisia. Saimme hyvää palautetta sisällöstä ja ulkoasusta, mikä sekin valoi uskoa tuotteen tulevaisuudelle.


Viime vuonna tilanteeseen toi haastetta allekirjoittaneen raskaus, joka vaikeutti työntekoa loppuvaiheessa melkoisesti. Vauvan laskettu aika oli 12.12. joten kiireisin sesonki marraskuussa mentiin aika tavalla turvoksissa ja väsyneenä. Emme saaneet tehtyä kaikkia asioita niin hyvin kuin olisimme toivoneet, joten tänä vuonna haluammekin tehdä asiat paremmin.

Olemme muuttaneet joulukalenterin muotoa helppokäyttöisemmäksi ja yksinkertaisemmaksi. Kalenteri on nyt perinteisessä seinäkalenteriformaatissa, mutta isompana ja parempana. Tehtäviä on paranneltu palautteen perusteella ja olemme tuoneet mukaan pikatehtävät. Koska aina kaikki ei tosiaan mene niinkuin suunnittelee ja silloin valmistelusta vapaa tehtävä on paikallaan.

Tämän vuoden kalenteri tulee sisältämään 297 mm x 630 mm ripustettavan seinäkalenterin lisäksi 30 tehtävävinkkiä, 48 tarraa ja joulutarinan.

Pysy kuulolla, lisää tietoa luvassa pikapuoliin!

T. Eveliina, graafinen suunnittelija, kuvittaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti